workshops

Onze workshops

Naast de danslessen in de studio hebben wij ontzettend veel ervaring in het verzorgen van workshops in het onderwijs, voor bedrijfsuitjes en voor kinderfeestjes. Zowel het behandelen van praktijk als theorie rondom de hiphop cultuur komt aan bod. 

SAMENWERKINGEN

Instellingen waar wij nauw mee samenwerken zijn: SCHUNCK*, Kaleidoscoop, Groenewald college, Alcander, The Notorious IBE, Huis voor de Kunsten, Fonds Podium Kunsten, Fonds voor Cultuur participatie, VSB fonds, Jeugdcultuurfonds en centrum organisatie Heerlen Mijn Stad.

interesse?

Interesse in dansworkshops? Neem dan contact met ons op via info@ssdancestudio.com of ons formulier op de contact pagina. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact op te nemen om een afspraak te maken of te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder een voorbeeld van een project waar wij aan meewerken: de Buurtbattle.

Kinderen uit de buitenwijken van Heerlen en Kerkrade krijgen de kans om 10 weken lang dansworkshops (hiphop en breakdance) te volgen. Na deze 10 weken sluiten zij af met een battle tegen elkaar. Met een professionele jury wordt dan gekeken welke wijk de beste moves heeft.

de buUrtbattle

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan een bericht! Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contact

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

info@ssdancestudio.com